De geurzakjes zijn kleine zakjes gemaakt van een katoenen stof met prachtige prints. De geurzakjes zijn gevuld met geurparels die minimaal een jaar  blijven geuren. Als je in die tijd vind dat ze minder ruiken dan wrijf je ze even tussen je vingers heen en weer. Het zakje zal dan weer veel sterker gaan ruiken. De geurzakjes worden vooral gebruikt om in kleding- en linnenkasten te leggen voor de heerlijke geur. Een andere toepassing van de geurzakjes is als luchtverfrisser in toiletten, auto's en andere kleine ruimtes. Daarnaast zijn de geurzakjes gevuld met lavendel wat verondersteld rustgevend is en in de slaapkamer gelegd kan worden om het inslapen te vergemakkelijken. In welke ruimte je de geurzakjes ook neerlegd, door de mooie printjes op de stof zijn de zakjes een ware eyecatcher, en zullen ze deze ruimte vervullen met een heerlijke geur.

De maat van het geurzakje is ongeveer 11cm hoog en 8,5cm breed. Het zakje heeft een mooi lintje met daar aan vastgemaakt een zilverkleurige bedel. 

De geurparels die gebruikt zijn voor het vullen van het zakje zijn van het merk LES LUMIÈRES DU TEMPS. De zakjes zijn gevuld met 30gr. geurparels. 

De zakjes zijn verkrijgbaar in de volgende heerlijke geuren: 

Amber: Een mysterieuze geur van amber, bergamot en patchouli

Caramel: Een zoete geur van amandel, sinaasappel, vanille en musk

Cachemire: Een zachte, sensuele, warme geur van gekarameliseerde appel, viool en ceder

Lavendel: Geur lavendel

Patchouli: Een echte parfumgeur waarin de typische patchouligeur gecombineerd is met onder meer vanille en chocolade

Touches de Mauve: Een geur met een mix van witte bloemen met rozen gecombineerd met de warme geuren vanille en ceder. Tot slot zorgt de citroen voor een frisse noot.

 

 

© 2018 - 2022 byCaroos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel