In mijn webshop heb je 2 mogelijkheden om te betalen:

IDEAL:

IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN, Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Als je IDEAL hebt gekozen als betaalwijze dan selecteer je je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vind daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt.

OVERBOEKING;

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als je kiest voor OVERBOEKING krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kunt kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later over te maken. Kies je voor de e-mail dan kun je alsnog hier kiezen voor het betalen via IDEAL .

Bij deze methode duurt het meestal een dag langer voordat het bedrag op de rekening staat. Zodra het bedrag op de rekening staat wordt je bestelling verzonden.