Verzenden

byCaroos maakt gebruik van Post NL. De verzendkosten zijn variërend van €4,15( brievenbuspakket) of €6,75 (pakket wat niet door de brievenbus past) Allebei inclusief track&trace, zodat je weet waar je pakket blijft. €2,02 en €3,03 in een envelop, allebei zonder track&trace. Bij iedere bestelling wordt aangegeven wat de verzendkosten zijn zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Ik probeer het product zo plat mogelijk te verpakken, zodat het door de brievenbus past en je er dus niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Wanneer het pakket groter is en Post Nl je niet thuis treft, zullen zij proberen het pakket de volgende dag opnieuw te bezorgen. Mocht je dan weer niet thuis zijn, dan zal er een kaartje achter gelaten worden met daarop het adres van het afhaalkantoor waar jij jouw pakket kunt afhalen.

De pakketjes worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bij verzending buiten Nederland (EUROPA) zijn de standaard verzendkosten van €9,10 van toepassing.

Retouren

Bent u ontevreden over een artikel of is bij het bestellen van kleding de maat niet goed, dan kunt u het ongedragen en zonder gebreken (inclusief labels), binnen 14 werkdagen voldoende gefrankeerd terugsturen. Een ruiling/retour moet wel eerst aangemeld worden via info@bycaroos.nl. Het retour sturen is voor kosten van uzelf en is NIET gratis.! Na controle hier van wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel terug betaald. Vul voor het terug sturen het retourformulier in. De link naar dit formulier vind u hier onder.

VERGEET NIET UW BON MEE TERUG TE STUREN MET UW GEGEVENS!

SALE artikelen retourneren

Artikelen met korting kun je ook retour sturen. Bij 50% korting of hoger ontvang je het aankoopbedrag van het artikel retour met aftrek van de door mij gemaakte standaard pakketkosten.

Ruilen

Indien u een andere maat wilt, kunt u daarom vragen wanneer u het retourformulier invult. Geef ook op het afleveringsbewijs het artikel aan dat u wilt ruilen en de nieuwe maat. 

Als deze maat niet meer verkrijgbaar is, dan betaal ik u het bedrag van het artikel terug.

Als u het artikel voor een ander model of kleur witl ruilen, geldt hetzelfde als hierboven. Even aangeven op het retourformulier.

Bij vragen mag u ook altijd mailen naar info@bycaroos.nl of bellen naar 06-27082310

U kunt de artikel(en) voldoende gefrankeerd terugsturen naar:

byCaroos

Palinggracht 126

6642 EH  BEUNINGEN

Annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de heen kosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via bovenstaande gegevens contact met mij opnemen. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

LET OP!

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a) die door mij tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument

b) die duidelijk van persoonlijke aard zijn.

 

Nog vragen?

Is er misschien iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal je zo goed en snel mogelijk helpen!

E-mail: info@bycaroos.nl

byCaroos

Caroline Heijmans

Palinggracht 126

6642 EH  BEUNINGEN

06-27082310

Link voor downloaden van het retourformulier:

nl_nl_1_Standaard herroepingsformulier (2).pdf